HI THERE,

Ik ben Maya Dekeyser een enthousiast en gepassioneerd grafisch ontwerper en fotograaf uit Nieuwpoort met vernieuwende ideeën en een verlangen om de wereld te ontdekken. Ik hou ervan om te werken met kleuren, lettertypen combineren, het creëren van strakke lay-outs, verschillende studio- en lichtopstellingen te gebruiken, zowel personen als producten te fotograferen, nieuwe mensen te leren kennen en een probleem creatief op te lossen. Ik heb een liefde voor zowel print, web als fotografie.
get to
know me
Na het behalen van diploma in Grafisch Ontwerp en Fotografie, heb ik vijf jaar op de marketingafdeling van een groot bedrijf gewerkt. Toch bleef het kriebelen om iets op te starten voor mezelf, waarbij dat ik ten volle mijn creativiteit en passie kan laten floreren.
Zo is 'Studio Maya' ontstaan.
Als fotograaf en grafisch ontwerper zet ik jouw product of dienst graag professioneel en visueel aantrekkelijk neer met frisse, kleurrijke ontwerpen en authentieke fotografie. Gedreven door mijn passie voor esthetiek, ben ik momenteel bezig mij te verdiepen in de kunst van interieurstyling.
Stay tuned for what comes next!
Wanneer ik niet aan het ontwerpen/fotograferen ben, dan hou ik van: lange wandelingen in de natuur te maken, het lezen van een goed boek, mindfulness en meditatie sessies, podcast te beluisteren of mijn beste dansmoves boven te halen op mijn favoriete platen, diepgaande gesprekken met like-minded people tijdens een gezellig etentje, of de cultuur en de wereld te gaan ontdekken door te reizen.
Ik ben openhartig, zachtaardig, empathisch, down to earth persoon.
Mijn authentieke en warme persoonlijkheid zet ik als kracht in.
Leuk weetje
In het Sanskriet betekent “Maya” "illusie" of “magie”. Het is ook een concept in de Hindoeïstische filosofie, dat de kracht van creatie en manifestatie voorstelt.
Previous slide
Next slide

Thinking about a new project?

Let’s get together and make it happen.

Thinking about a new project?

Let’s get together
and make it happen.

© 2024  |  All rights reserved  | Privacy Policy  | Maya Dekeyser  | Nieuwpoort  | +32 (0)478 48 31 84  | BE1000.953.292 | info@mayadekeyser.be

Stuur mij een e-mail. Ik help u graag verder!
info@mayadekeyser.be

© 2024 –  All rights reserved – BE1000.953.292 – Privacy Policy